AANBESTEDING EN INKOOP

Voorselectie procedure van leveranciers

Oktober 2014

Suriname Gold Company LLC (Surgold) heeft in haar delfstoffenovereenkomst opgenomen om zoveel als mogelijk lokale bedrijven de gelegenheid te bieden voor levering van diensten, onderdelen voor apparatuur, industriële onderdelen en algemene bedrijfsgoederen, gedurende de ontwikkeling van de mijn en tijdens commerciële productie.

Surgold is voornemens om lokale bedrijven de gelegenheid te bieden zich te kwalificeren in de voorselectie procedure van de aanbestedingen voor levering van diensten, materialen, onderdelen voor apparatuur, industriële onderdelen, veiligheidsuitrusting, kantoorbenodigdheden en algemene verbruiksgoederen.

De selectieprocedure vangt aan middels het invullen van ons “Accreditatieformulier voor Leveranciers”. Als onderdeel van het Accreditatieformulier voor Leveranciers, dienen leveranciers tevens te voldoen aan het volgende:

Leveranciers kunnen het ingevulde Accreditatieformulier voor Leveranciers met de bovengenoemde vereisten opsturen per email: vendor.qualification@surgold.com of bezorgen op het adres:

Suriname Gold Company LLC
Surinamestraat 54, Zorg & Hoop
Paramaribo
Ter attentie van: Supply Chain Manager

Alleen vooraf geselecteerde leveranciers worden door Surgold meegenomen in de aanbestedingsprocedure voor levering van diensten of de procedure voor offerte aanvragen voor levering van materialen, onderdelen en algemene bedrijfsgoederen.

Om tijdige inschrijving op de voorselectie procedure te vergemakkelijken, zullen opkomende aanbestedingsprocedures en offerte aanvragen in zoverre mogelijk, van te voren bekend worden gemaakt op de website van Surgold.